Om BFI-Indkøb

Vil du vide mere om, hvem vi er, og hvad du får ud af at være medlem af BFI indkøb? Så læs med her.

BFI indkøb A/S blev oprettet som aktieselskab af selvstændige benzinforhandlere tilbage i 1998, og siden da er vi støt vokset i størrelse.

Som virksomhed er vi uafhængige af olieselskaber og andre kæder, og vi har derfor større selvbestemmelse og mulighed for at træffe selvstændige beslutninger, der kommer vores mange medlemmer til gode.

Vores største formål er at supportere dig som medlem med at drive din forretning bedst muligt – uanset om det drejer sig om servicestationer, værksteder eller kiosker. Derfor forestår vi blandt andet aktionærernes fællesindkøb ved at forhandle os frem til gode leverandøraftaler, så du får de bedst mulige priser.

Vi arbejder målrettet på at bevare og styrke sammenholdet mellem de selvstændige forhandlere på tværs af de forskellige olieselskaber og kæder, for sammen står vi stærkere, og med et godt sammenhold kan vi styrke branchen og sikre de gode forhold.
Vores medlemmer inkluderer både kioskejere, forhandlere og forpagtere fra Shell, Uno X/Extra samt flere af de ”frie”, der alle køber gennem os og nyder godt af fordelene. Se organisationen her.

Det får du som medlem af BFI

Som medlem af BFI indkøb A/S har du mulighed for at købe forbrugs- og dagligvarer hos en lang række kendte leverandører – til rigtig gode priser! Gennem vores fællesindkøb sikrer vi nemlig store indkøbsfordele, hvilket du som kunde vil nyde godt af.

Men det er ikke kun priserne, vi kan give dig en hånd med. Vi står altid klar, hvis du har brug for hjælp og inspiration til at fylde markedsføringen med kreative kampagner og effektive visuelle budskaber. Vi kan for eksempel være behjælpelige med udformning og koordinering af løbende kampagner eller hjælpe med at sikre den overordnede røde tråd på tværs af kæderne for at sikre ensartethed, kvalitet og ikke mindst genkendelighed. Du vil hurtigt kunne mærke den positive effekt.

Du kan læse meget mere om de mange fordele ved at være medlem af BFI indkøb her

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om fordelene ved at være medlem, høre om hvordan vi kan hjælpe dig til vækst og dermed større indtjening eller har andre spørgsmål.

* Felter skal udfyldes