Gå tilbage

Om os

Hvem er vi, hvad kan vi og hvilke fordele får du som medlem af BFI indkøb A/S? Det kan du læse mere om her på siden.

Om os

Hvem er vi?

BFI Indkøb A/S er et aktieselskab, som er oprettet af selvstændige benzinforhandlere tilbage i 1998.
Vi er uafhængige af olieselskaber og andre kæder, hvilket giver os en højere grad af selvbestemmelse og muligheden for at kunne træffe flere selvstændige beslutninger, som vi finder fordelagtige for vores medlemmer.

Vores formål er at supportere vores medlemmer i forhold til driften af deres forretning, uanset om der er tale om servicestationer, værksteder eller kiosker. Vi arbejder for at give vores medlemmer de bedste vilkår og forudsætninger for at føre en succesfuld forretning, og derfor forestår vi aktionærernes fællesindkøb ved at forhandle fordelagtige leverandøraftaler på deres vegne. BFI indkøb består af både kioskejere, forhandlere og forpagtere fra Shell, Uno X/Extra, Statoil og flere af de “frie”, der alle køber ind gennem os – se organigram her.

Vi arbejder målrettet på at bevare og forstærke sammenholdet mellem de selvstændige forhandlere på tværs af de forskellige olieselskaber og kæder. Sammen står vi stærkere, og ved at bevare et godt sammenhold kan vi være med til at styrke branchen og sikre gode forhold.

Shell omos Statoil omos extra omos

Det får du som medlem af BFI

Som medlem af BFI indkøb A/S får du muligheden for at købe en lang række af forbrugs- og dagligvarer hos et bredt udvalg af kendte leverandører til særdeles konkurrencedygtige priser. Gennem vores fællesindkøb er vi sikret stærke indkøbsfordele, hvilket du som medlem således også får del i.

Er du en af dem, der ikke helt har styr på det sidste nye inden for markedsføring, og har du ti tommelfingre når det kommer til kreative kampagner og flotte visuelle budskaber? Så er der hjælp at hente hos os. Vi hjælper vores medlemmer i markedsførings øjemed i form af eksempelvis udformning og koordinering af løbende kampagner, hjælp til at bevare den røde tråd på tværs af de forskellige kæder for at sikre ensartethed, kvalitet og ikke mindst genkendelighed.

Ønsker du at vide mere om de mange fordele ved BFI, kan du læse mere her.

 

 

Nye medlemmer

Vidste du, at du som medlem af BFI indkøb får adgang til favorable indkøbsaftaler, hjælp til markedsføring og meget mere?

Læs mere

Kontakt os

Vil du vide mere om, hvordan du bliver en del af BFI indkøb? Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål.

 

Kontakt os